Lisäluksusta lomalle Elsanrannassa

Elsanrannan vieraana voit nauttia Sahanlahden monipuolisista elämyksistä. Eikö olisikin ihana nauttia luksuksen päälle vielä hieman lisää hemmottelua ja räätälöityjä palveluja? Voit esimerkiksi lomasi alussa kirjautua sisään villaan yksityisesti myös muina aikoina tai varata yksityiset aktiviteetit siivittämään vierailua.

Elsanrannan vieraille lisäpalveluina on saatavilla muun muassa:

Ravintolapalvelut

Sahanlahden ravintolapalvelut ovat aivan lähettyvillä. Aamiaisesta voit nauttia oman villasi huomassa tai Koskivahti-ravintolan Suomen kauneimmassa terassimaisemassa. Kesäisin Koskivahdissa tarjoillaan lounasta tai brunssia ja illalla á la carte annoksia. Kesäravintolan ja sataman tunnelmasta voi nauttia Rantamakasiinilla, jossa kesäisiä juomia ja grillin sekä pizzauunin antimia. Uusi Ginibaari sammuttaa kesäisen janon ja baarilta on mukava seurata sataman veneliikennettä. Lue lisää Sahanlahden ravintoloista täältä.

Majoitu yhdessä lemmikkisi kanssa

Lisäpalveluna Elsanrannan vieraat voivat majoittua villassa myös lemmikkinsä kanssa. Kysy lemmikkimajoituksesta varauksen yhteydessä.

Aamiainen villassa nautiskellen

Sinulla on mahdollisuus viettää lomasi myös täysin omassa rauhassa Saimaan rannalla luonnosta nauttien. Toimitamme halutessasi aamiaisen villaasi.

Kukkakimppu, Makujen Kimara sekä kuohuviini tervetulolahjaksi 

Aloita hemmotteluloma jo villan oven avattuasi! Lisäpalveluna voimme toimittaa villaan kukkakimpun sekä kuohuviinin Makujen Kimara -lautasen kera.

Yksityiset aktiviteetit ympäri vuoden

Voit varata meiltä yksityiset aktiviteetit ja opaspalvelut Elsanrannasta käsin. Myös Sahanlahden piha-alueen aktiviteetit ovat käytössäsi lisämaksusta yksityisesti. Opas Arton uuden eLylyt on mukava kokemus kokea vauhdin hurma turvallisesti ja ekologisesti sähköisillä eLyly lumiskoottereille. 

Hoitavat saunahoidot 

Rentouttavan loman voit kruunata saunassa tekemällä rentouttavan ja hoitavan saunahoidon. Tarvikkeet saat meiltä tilauksesta.

Vesille VIP vieraana

Elsanrannan laiturista voi mm. lähteä romanttiselle illallisristeilylle sähkökäyttöisellä ekopaatilla, jonka kipparina toimii paikallinen opas Arto (ohjelmapalveluyritys Lakeland GTE). Arto tarjoaa Elsanrannan vieraille talvikaudella lumikenkäretkiä ja privaatteja lumiskootteriretkiä vastuullisilla suomalaisilla ja suomessa valmistetuilla eLyly sähkölumiskoottereilla. Lue lisää vastuullisista aktiviteeteista täältä.

Sahanlahden kesäteatterit ja konsertit tuovat myös kulttuurielämyksiä lomasi

Sahanlahdessa järjestetään ympäri vuoden erilaisia tapahtumia. Kesällä Sahan Elämysverstas toimii konserttien ja teatteriesitysten tukikohtana. Tilaan mahtuu vain 300 vierasta, jolloin konserteissa on erityisen tiivis ja yksityinen tunnelma, jonka vuoksi kutsummekin niitä LÄHELLÄ konserteiksi. Tutustu ohjelmistoon Sahanlahden verkkosivuilla.

Kokoamme elämyksiä myös toiveidenne mukaisesti!

Räätälöimme halutessasi myös täysin yksilöllisiä palveluja eli kerro meille toiveesi. Teemme lomastasi vieläkin ainutlaatuisemman!